Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bandák

2010.08.17
  
Bandatagok élnek a saját területükön, akár éppen akcióban vannak, vagy nem. Noha állandóan csak isznak, füstölnek, és vitatkoznak. Ha te ellenségeidnek rosszat okozol, segítségedre siet egy bandatag, de, csak ha kapcsolatod eléggé eros ezzel a bandával..


Ha az ellenséges banda területére mész, és egy csoporttal találkozol – taktikához folyamodnak. Az ütközetekbol tanulhatsz meg igazán mindent. Rövid ido alatt hagyd le támadóidat, ezután, ha autóba szállsz, az autódra lonek, hogy megállítsanak. Ha nem sikerült téged megállítaniuk, tagokat küldenek elfogni téged. A bandák mindent megosztanak egymás közt, és, ha a helyzet úgy kívánja, taktikát változtatnak ellened.

Mi sok idot töltünk el, hogy egymásra jobb hatást érjünk el, és hogy ez a hatás egyedülálló legyen." megjegyzés Benzi-tol. "Mi tudjuk, hogy a gyülekezetek ezeket a bandákat nagyon világosan egy biztos út, és egy nagyon határozott modor felé vezetik. Eddig már alkottak jeleket egymás közt és különbözo nyelveket, amelyeket mi huen a világhoz megpróbáltuk leírni. Ez növeli a játék kihívását, és meglepoen részletezett dolgok a játékban."


Orange Grove Families: Az Orange Grove Families tagoknak zöld színu szerkójuk van. Ebben a bandában található Carl Johnson, Sweet Johnson, Ryder Smoke, és öt más bandatag, akiket nem könnyu felismerni. Carl és Sweet Johnson a két legfontosabb embere a The Orange Grove Families-nek. Akik megpróbálják megbosszulni az édesanyjuk és fiatalabb öccsük, Brian Johnson halálát.

  • The Ballas: A The Ballas bandatagjainak lila ruhájuk van. A The Ballas banda területe Ganton (a Watts of Los Santos), ahova betörtek a The Orange Grove Families-t „kidobva” területükrol. Tudjuk azt, hogy a The Ballas felelos, Carl és Sweet édesanyjának, illetve öccsük haláláért. Más csoportja is van bandájuknak, létezik egy The Front Yard Ballas, amely a The Ballas-nál fontosabb banda. Ennek csoportnak és a Ballas-nak a vezére, jelenleg Idlewood vezetoje.


  • Los Santos Vagos: Területük Kelet Los Santos. A Hispanic színe, a sárga. A banda ellensége a Varrios Los Aztecas. Bandájuk egy utcai banda. Vagos élvezi graffitivel megjelölni a banda területét. "Los Santos Vagos."


  • Varrios Los Aztecas: Ez a banda veszélyes a Hispanic utcai bandára. Erosek. Büszkék. Pszichósok. Ez a banda, súlyosan eladósodott, pénzük még fegyverekre sem futja, inkább az utcai verekedésben jeleskednek. Narkó ellenesek. Hosszú ideig ellenségeskedtek a Los Santos Vagos bandával, de Los Santos-ban, most már csak a többi utcai bandával vetélkednek. Van egy ellenséges bandájuk, a San Fierro Rifa. A banda színe a kékeszöld.


  • The Triads: Nem túl sok mindent lehet errol a bandáról mondani. Mindemellett, mi tudjuk azt, hogy a The Triads területe San Fierro (legtöbbeteknek biztos sokat mond Chinatown, ha visszaemlékeztek a GTAIII-ra). A vak Wu Zi Mu a vezetoje e bandának.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.