Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szereplők

2010.08.19

  

Az alábbiakban a Grand Theft Auto: Liberty City Stories főbb szereplőiről olvashattok némi fontos információt:Toni Cipriani
Az általad irányított főszereplő Toni lesz, aki többek között néhány feladattal is megbízott anno a GTAIII folyamán. A LCS 1998-ban játszódik, három évvel korábban a GTAIII-nál, így egy-két dolog még másképp van, mint ott. Toni még feltörekvő maffiózó, s most egy-két zűrjét leszámítva bűnmentes élete után visszatért Liberty City utcáira folytatni piszkos munkáit.

 

 

Salvatore Leone
Salvatore Leone szintén ismerős lehet a GTAIII-ból. Az LCS-ben nagyon valószínű, hogy ő fog nekünk egy ideig küldetéseket adni - ezt néhány kép alapján lehet kikövetkeztetni, amiken Toni Salvatore-al üzletel épp.

 

 

Miguel
Szintén GTAIII-as arc, őt a játék vége fele gyilkolták meg. Sokat nem tudni róla: szerepelni fog a játékban. :)

 

 

Kazuki Kasen
A jól öltözött és ápolt Kazuki Kasen Kenji Kasen-nek idősebbik bátyja, aki jelenleg a Yakuza feje Liberty Cityben. Nagyra törekvő ember, s nem könnyű a dolga, hiszen sokszor kerül összetűzésbe a Maffia embereivel. Különböző családok figyelmeztetik, fenyegetik folyton Kazukit - névszerint a Leone, a Forelli és a Sindacco család. Felesége a gyönyörű és nagylelkű Toshiko Kasen, akit politikai okok révén vett nőül. Kazuki a cégét és munkáját nagyon szereti, így Toshikoval kevés időt tölt el - nem csoda, ha az asszony boldogtalan.

 

 

Kenji Kasen
Kenji a Yakuza vezére - a GTAIII belvárosában álló kaszinója a LCS-ben is szerepelni fog, ahol minden valószínűség szerint munkát is kaphatsz majd.

 

Asuka Kasen
Kenji fiatal huga, aki szintén feje a Yakuzáknak. Valószínűleg neki is kell majd dolgozni.

 

 

Donald Love
Liberty City-ben jól ismert alak ő, a város egyik legsikeresebb üzletembere. Donald-é Liberty City legnagyobb cége, a 'Love Media', melynek rádiója is van: a 'Chatterbox'.

 

 

Avery Carrington
Az üzletember Vice Cityből visszatér Liberty City-be, hogy némi munkával lásson el téged...

 

 

Ray Machowski
Liberty City tisztességtelen zsaruja visszatér - emlékezzünk, ő nem merte elhagyni a park mosdóit néhány üzleti bakija miatt. :) Most végre megtudhatjuk azt, hogy Ray miként csúszott le rendőrségi rangjáról, miért kell egy büdős WC-ben tengetnie a mindennapjait.

 

 

Vincenzo Cilli
Mikor Toni elhagyta Liberty City-t, Vincenzo 'Lucky' Cilli még maradt egy kis ideig, hogy némi italnak valót szerezzen a Leone bárok és játéktermek számára. Kinézete, zökkenőmentes viselkedése és munkája hamar feltűnt Don Salvatore-nak, s így Vincenzo pillanatok alatt elismert ember lett. Rengeteg pénz ütötte a markát és emellett elképesztően nagy befolyása lett a családban. Vinnie egészen más lett szokatlan mázlijának köszönhetően. Salvatore úgy döntött, hogy ő és Toni - mint a két legjobb ember - le fognak vezényelni néhány komoly tüzijátékot.

 

Jane Hopper
Jane kemény üzletasszony, aki rengeteg mindent elért már jó kapcsolatai révén. Bármilyen szituációt meg tud oldani: ha valami kell neked, ő megcsinálja - ha balesetet szeretnél, ő balesetet rendez. Mondhatjuk, hogy Liberty City üzleti életét a tenyerén hordozza, mellesleg a férfiakat csupán eszköznek használja.

 

 

Leon McAffrey
Korábban Liberty City erkölcstelen rendőre volt, ám piszkos húzásainak köszönhetően elismert rendőrtiszt lett. Rengeteg pénzt szerzett, ami segítségével megtudta venni tisztségét, hogy azon a poszton még több zsetont zsebelhessen be majd. Eleinte minden tökéletesen ment, ám később egy csavar állt be a jól menő gépezetben: egyik nem túl kedves volt munkatársa megfenyegette, ha nem működik együtt vele újra, akkor Leon összes tette ki fog derülni... Hogy mi fog történni? Ezt csak a játékból tudhatod meg...

 

 

Paulie Sindacco
A Sindacco család feje Liberty City-t tartja uralma alatt, mintegy láthatatlanul, hiszen alig mutatkozik a nyilvánosság előtt. Beceneve a 'Láthatatlan Úr' jelző, mely nagyon kifejezi Paulie eltűnéseit: ideje nagy részét azzal tölti, hogy Las Venturas és Liberty City között ingázik, lévén ott található a család fő vagyona. Liberty City berkein belül zajló ügyeit gyakran bízza embereire, akik mindent pontosan úgy csinálnak meg nekik, ahogy Paulie kívánta! Az 'alattvalók' tudják mi kell a 'királynak': nem lázadnak, tudják hol a határ és mindenben egyetértenek a család fejével - egyszóval a Sindacco családban rend uralkodik. Ott a 'megcsinálod vagy meghalsz' politika részesül előnyben. A Sindacco család működteti Liberty City piros lámpás negyedét, emelett Las Venturas-ban kaszinókat üzemeltetnek. Gazdagsága miatt ez a család az egyik legbefolyásosabb banda a városban.

 

 

Joseph Daniel O'Toole
Joseph Daniel O'Toole egy hitehagyott ember, aki egy egész bűnözési karriert épített fel - a Sindacco család szolgálatában áll. Ő üzemelteti Paulie night clubját, a piros lámpás negyedben - Joseph lassan dolgozik, mégis biztosan és jól, ezért évek óta a család egyik legjobb embere.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.