Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Történet

2010.08.19

  

Liberty City-ben rengeteg balhé, konfliktus és egy véres sztori játszódott már le - az egyik viszont minden megváltoztatott..Egy 'szép' napon a Leone család egy megbízható és bölcs embere, Toni Cipriani kényszerítve volt arra, hogy egy befutott ember holttestét elrejtse - ekkor került Toni mindennek a középpontjába.

Liberty City utcáin nyugtalanság uralkodik. A város irányításáért maffiózó családok versengenek - annak a városnak irányításáért, mely a politikai korrupció, a szervezett bűnözés és a drog kereskedelem áldozata lett. Még az olyan kivételesen jó emberek, mint Toni sem tudják könnyen eltakarítani az alvilág szemetét. Elmebajos bérgyilkosok, erkölcsileg zülött iparmágnások, kiábrándult politikusok, és maga Toni édesanyja keresztezi a hős (vagyis Toni) célját: Liberty City-t a Leone család uralma alá kell hajtani!

Toninak harcolnia kell az életéért, s kalandjos útja nemcsak magát Tonit, de Liberty City-t is megrengeti alapjaitól kezdve - hogy biztosítsa hátát, ahhoz sok kalandon kell keresztül mennie. Az ő sikere lesz a Te sikered is

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.