Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


DODO Repülés

2010.08.19

  

Gondot okoz a repülés a DODO-val? Olvasd el az alábbi cikket:

Lelõhelyek

A reptér kifutópályájának elején (bejárat - az úton haladva, majd jobbra a kereszteződésben). A reptér bejáratával szemben lévő raktárban. Ha az összes jármûvel leszállítottad a portland-i garázsba, ott is lesz egy dodo.

Felszállás

 

  • Állítsuk be a configban a DODO DOWN és DODO UP billentyûket.
  • A repülőgépet ugyanúgy lehet irányítani, mint az autót (gáz, fék, jobbra, balra), annyi különbséggel, hogy a beállított DODO DOWN és DODO UP billentyûkkel lehet fel illetve lehúzni a gép orrát. Menjünk a kifutó pálya végére, nyomjuk tövig a gázt, és közben még a DODO DOWN billentyűt is folyamatosan nyomjuk.
  • Amint a gép elkezdi a fenekét emelelni, és az orra már majdnem az aszfaltot csapdossa, akkor engedjük el a DODO DOWN gombot!
  • Ekkor hirtelen elrugaszkodik a gép, DE nem szabad hagyni hogy túl nagy szögben emelkedjen, ezért folyamatosan nyomkodni kéne a DODO DOWN gombot.
Tanácsok, tippek


DODO nem igazán tud folyamatosan egy magasságban repülni (legalábbis nekem nem sikerült), egy-egy emelkedés után ugyanis esik a sebesség, ekkor elkezd kicsit süllyedni, de ilyenkor nem szabad felhúzni a gép orrát! A süllyedés segítségével újra begyorsul a gép, és lehet emelkedni! A kulcs gomb mindig a DODO DOWN! Soha ne emelkedjünk túl nagy szögben! A kanyarodásnál is a DODO DOWN gombra kell koncentrálni, hisz amint elfordítjuk a gépet, rögtön vízszint fölött lesz az orra. Ismét nyomogatni kell a DODO DOWN gombot. Természetesen nem szabad túl gyorsan kanyarodni, túlzottan bedönteni, hisz ilyenkor ismét padlót foghatunk.

Ha felszálltunk, és csak kis mértékben emelkedik / süllyed a gépünk, akkor nyugodtan elegendhetjük a gáz gombot (Eddig folyamatosan nyomni kell)! Nem fogunk leesni..
A jó leszálláshoz a gép orrát kell emelni a DODO UP gombbal, ekkor ugyanis csökken a sebesség! Figyeljünk viszont arra, hogy ne túl nagy mértékben tegyük ezt, hisz akkor lazán megállhatunk a levegőben! Külső nézetből ne is próbálkozzunk, hisz nem érzekeljük úgy a gépet.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

sandorjancsika2002@freemail.hu

(sándor jános, 2013.06.08 12:18)

én a DODO-t tudom már vezetni! egyszer 450 másodpercet repültem a DODO-val